Cash geld voor oud goud

Door | 3 augustus 2012

Je zou ervan verschieten hoeveel mensen nog ergens ongebruikt oud goud hebben liggen, in de vorm van sieraden. Ze worden nooit gedragen en liggen maar rond te slingeren. Dierbare erfstukken, zeg je? Mogelijk. Echter zijn de meeste sieraden ooit gekocht als belegging. Cash geld voor oud goud krijgen is zeker en vast mogelijk!

oud goud

 

Cash geld voor oud goud: geld waard

Vele schuiven en kluizen liggen vol juwelen en zilveren of gouden sieraden die we ooit hebben gedragen, maar misschien wel uit de mode zijn. ‘Jammer maar helaas’, zou je kunnen redeneren. Nee hoor! Oud goud dat zomaar stof ligt te vergaren is in feite doodzonde. Waarom zou je niet eens binnengaan bij een plaatselijke juwelier? Er zijn er velen die wellicht interesse hebben in het goud dat jij te bieden hebt, zelfs al gaat het maar om een kleine hoeveelheid.

Wedden dat je aangenaam verrast bent door het bedrag dat je ervoor kunt krijgen? Bereik je een akkoord met de juwelier in kwestie, wordt je zelfs vaak meteen cash uitbetaald! Gaat het echter om grotere bedragen, kan het steeds op je rekening worden gestort. Cash geld voor oud goud nodig? Neem dan nu de nodige stappen!

 

Goudcertificaten: cash geld voor oud goud

Ben je op zoek naar een originele manier om te beleggen in goud? Goudcertificaten zijn in elk geval een goed idee. Ze hebben geen vooraf vastgestelde afloopdatum en bieden geen hoofdsombescherming. De koers van goudcertificaten volgen de prestaties van de onderliggende waarde, maar kan hiervan afwijken dankzij het principe van vraag en aanbod. Deze vorm van beleggen is zeer goedkoop. Er worden namelijk geen beheerkosten in rekening gebracht. Bovendien kan je het koersverloop perfect via internet volgen. Ook wat betreft goudcertificaten, kun je eens bij een juwelier in je buurt binnen lopen.

Ruim je zolder eens op, haal die schuiven leeg en wie weet vind jij nog een gouden sieraad waarvoor je nog een leuk prijsje bekomt. Goud blijft in elk geval gegeerd. Veel succes ermee!